Defend your childhood! Jucării hand made din lemn natural, pentru copii cu vârsta 4+ ani. Replici adaptate după modele de arme clasice, ce funcționează pe bază de mecanism cu elastic. Cartușele sunt elastice din cauciuc ce se folosesc pentru legarea bancnotelor: diametru: 50 mm, grosime: 1.5 mm.


Preț: stoc - 1buc

Volcanic 1848

 A fost un model revoluționar pentru acel timp, introducând mecanismul cu levier și încărcătorul tubular sub țeava. Pistolul Volcanic este predecesorul puștilor cu levier. Cu toate acestea pistolul a fost departe de a fi perfect fiind dezvoltate doar câteva prototipuri, singurul cunoscut este în prezent în muzeul armelor de foc din Cody, Wyoming.

Jucăriile sunt confecționate din placaj de fag de 4 mm grosime, tăiate la laser și asamblate manual. Sunt realizate integral din lemn, iar mecanismul interior este angrenat de elastice ce se găsesc cu ușurință la orice magazin de birotică.
Drept muniție se folosește același tip de elastic (de cauciuc), din cele ce sunt întrebuințate și la legarea bancnotelor.
 
diametru elastic: 50 mm,
grosime cauciuc: 1.5 mm
 
Se pot încărca 7 elastice, distanța de tragere este de 6m.
Dimensiune jucărie:
  • Lungime 49.5cm
  • Lățime 15cm
  • Grosime 3cm
  • Greutate 360g
  • Numar piese 95

 

Potrivit pentru copii de peste 6 ani.