Defend your childhood! Jucării hand made din lemn natural, pentru copii cu vârsta 4+ ani. Replici adaptate după modele de arme clasice, ce funcționează pe bază de mecanism cu elastic. Cartușele sunt elastice din cauciuc ce se folosesc pentru legarea bancnotelor: diametru: 50 mm, grosime: 1.5 mm.


Preț: stoc - 1buc

Revolverul/carabina Colt

Revolverul/carabina Colt Navy 1855

Short Barreled Colt Model 1855 Percussion Revolving Carabine
 
Acesta este un model nou de jucărie, revolver Navy, care are „mânerul” unei carabine, iar „corpul” jucăriei este a unui revolver. Din cauza lungimii o carabina poate fi incomoda de transportat/manevrat, aceasta este o soluție pentru a avea stabilitatea unei carabine si avantajele unui revolver...
Noul model Colt puștile-revolver erau puști cu repetitie timpurie produse de compania de producție Colt din 1856 până în 1864. Designul a fost, în esență, similar cu pistoalele de tip revolver, cu un cilindru rotativ care ținea cinci sau șase runde într-o varietate de calibre de la .36 la. .64 inci. S-au bazat în principal pe Revolverul de buzunar Colt Model 1855 dezvoltat de Elisha K. Root. 
Jucăriile sunt confecționate din placaj de fag de 4 mm grosime, tăiate la laser și asamblate manual. Sunt realizate integral din lemn, iar mecanismul interior este angrenat de elastice ce se găsesc cu ușurință la orice magazin de birotică.
Drept muniție se folosește același tip de elastic (de cauciuc), din cele ce sunt întrebuințate și la legarea bancnotelor.
 
diametru elastic: 50 mm,
grosime cauciuc: 1.5 mm
 
Se pot încărca 7 elastice, distanța de tragere este de 6m.
Dimensiune jucărie:
  • Lungime 63cm
  • Lățime 10cm
  • Grosime 2.5cm la mâner, 4,5cm la butoiaș
  • Greutate 385g
  • Numar piese 76
Potrivit pentru copii de peste 4 ani.