Defend your childhood! Jucării hand made din lemn natural, pentru copii cu vârsta 4+ ani. Replici adaptate după modele de arme clasice, ce funcționează pe bază de mecanism cu elastic. Cartușele sunt elastice din cauciuc ce se folosesc pentru legarea bancnotelor: diametru: 50 mm, grosime: 1.5 mm.


Preț: stoc - 1buc

BROWNING

 Carabina BROWNING, model: Bolt Action.

Browning BLR este carabina produsă de către compania Browning Arms Company. Modelele 1866 (modelul prezentat) si 1894 au devenit cele mai căutate.

O pușcă cu levier este o armă de foc ce folosește un levier situat în preajma gărzii trăgaciului (de multe ori unit cu aceasta), pentru a introduce un nou cartuș în chiulasa țevii când acesta este acționat.

Jucăriile sunt confecționate din placaj de fag de 4 mm grosime, tăiate la laser și asamblate manual. Sunt realizate integral din lemn, iar mecanismul interior este angrenat de elastice ce se găsesc cu ușurință la orice magazin de birotică. Drept muniție se folosește același tip de elastic (de cauciuc), din cele ce sunt întrebuințate și la legarea bancnotelor:

diametru elastic: 64 mm,
grosime cauciuc: 1.5 mm

Se pot încărca 5 elastice, distanța de tragere este de 8m.

Dimensiune jucărie:

  • Lungime 97cm
  • Lățime 11cm...2cm
  • Grosime 3cm
  • Greutate 785g
  • Numar piese 138

Potrivit pentru copii de peste 6 ani.