Defend your childhood! Jucării hand made din lemn natural, pentru copii cu vârsta 4+ ani. Replici adaptate după modele de arme clasice, ce funcționează pe bază de mecanism cu elastic. Cartușele sunt elastice din cauciuc ce se folosesc pentru legarea bancnotelor: diametru: 50 mm, grosime: 1.5 mm.


Preț: stoc - 2buc

Beretta M9

Istoria pistolului Beretta M9 începe undeva pe la mijlocul anilor 1980 când armata americană a decis să înlocuiască din dotarea militarilor învechitul model Colt M1911. Astfel s-a organizat un concurs, în final modelul italienesc câștigând în fața adversarului german Sig Sauer P226.Singurul capitol la care a fost mai bun Beretta a fost prețul. A intrat in mod oficial în serviciu în anul 1990. Modelul 92F a supraviețuit fiind testat în cele mai vitrege condiții. A fost expus unor temperaturi între -40 si +60 de grade Celsius, scufundat în apa sărată, au fost aplicate șocuri repetate, îngropat în zăpadă, nisip și noroi. Totuși, Beretta M9 nu este perfect.
Sursa: https://lumeaarmelor.wordpress.com/page/1/

Jucăriile sunt confecționate din placaj de fag de 4 mm grosime, tăiate la laser și asamblate manual. Sunt realizate integral din lemn, iar mecanismul interior este angrenat de elastice ce se găsesc cu ușurință la orice magazin de birotică.

Drept muniție se folosește același tip de elastic (de cauciuc), din cele ce se întrebuințează și pentru legarea bancnotelor: diametru elastic: 50 mm, grosime cauciuc: 1.5 mm.

Se pot încărca 7 elastice, distanța de tragere este de 6m.

Dimensiune jucărie:

  • Lungime 29cm
  • Lățime 15cm
  • Grosime 3cm
  • Greutate 270g

Potrivit pentru copii de peste 4 ani.